Lærere

Julia Rippel

Julia er grunnleggeren av Yogamatta.no og Julia Rippel Yoga. Hun begynte forsiktig å praktisere yoga i 1998. Og har jobbet som yogalærer på heltid siden 2009.

Annette Langdal

Annette er fysioterapeut og sertifisert instruktør i Mindfulness og MediYoga. Hun er utdannet ved MediYoga International i 2013 og Scandinavian School of Awareness Training i 2012. Annette underviser klasser både for private og i bedrifter. Selv har hun utforsket ulike yogaformer siden 2008 i tillegg til egen mindfulnesspraksis som hun begynte med et par år senere. Hun er medeier i firmaet iFlyt AS og driver iFlytsenteret i Kristiansand sammen med sin firmapartner.

Nina Willumsen Moseidjord

Nina er grunnlegger og eier av Balanse Yoga & Pilates og holder flere yoga og pilates kurs i Kr.sand. I tillegg underviser hun på treningssentre og bedrifter. Hun begynte å undervise på forskjellige treningssentre i 2008 og har undervist på fulltid siden 2013. Nina er sertifisert gjennom Yoga Allianse og Balanced Body og har tatt mesteparten av utdannelsen gjennom amerikanske lærere som Angela Boltz, Vanessa Pattinson, Nosara Yoga Instutute og Page Sieffert. Hun har i tillegg ekstra utdannelser innen pre/post natal yoga og pilates.

Line Reichelt Føreland

Line har hatt en fast yogapraksis siden 2010, da hun oppdaget gleden en fast yogapraksis kan gi. Allerede fra ung alder har hun vært opptatt av aktivitet og trening, og har blant annet bakgrunn fra flere ulike danseretninger. Hun tok sin første yogautdanning i 2013 i Mexico, og har siden fortsatt å utdanne seg gjennom flere videreutdannelser og en rekke kurs. Line underviser først og fremst vinyasa flow som er en flytende og dansende yogastil, og lager kreative serier der pust og bevegelse blir knyttet sammen. Hun underviser på et godt og lett tilgjengelig språk.

Renate Eriksen

Renate er sertifisert yoga- og babymassasje instruktør. Hun har praktisert yoga siden 1997 og har erfaring fra flere yogatyper, som Iyengar, Ashtanga, vinyasa flow, restituerende yoga med mer. Renate har undervist siden 2011. I 2013 avsluttet hun en 2 årig yogautdannelse med Simon Low ved Yoga Acadamy. Hun har også jobbet som assistent ved mindfulness kurs i Brighton, UK. Babymassasje ble hun introdusert for i 2003, da eldste sønnen hennes var 8 uker gammel. Hun synes det er en flott teknikk for å fremme nærhet, berøring og samspill i de viktigste relasjoner vi har i livet.

Kenneth Mortensen

Kenneth har praktisert yoga siden 2012, etter møtet med Julia Rippel, som fremdeles er hans faste instruktør. Han har undervist yoga siden august 2014, og har 400 timers utdannelse ved Yandara Yoga Institute i Mexico. Kenneth har også assistert i Julias timer over flere år. Stilen er dynamisk og leken, med fokus på kroppsbevissthet i alle bevegelser. Kenneth er svært inspirert av å skape flyt og kreative sekvenser. Pusten er essensiell, først og fremst for å roe sinnet. Fysiske mål blir å øke fleksibilitet og styrke og balanse. Kjernen er i sentrum. Tonen er uformell, utfordringer og variasjoner blir alltid tilpasset.