Line Reichelt Føreland

Line har hatt en fast yogapraksis siden 2010, da hun oppdaget gleden en fast yogapraksis kan gi. Allerede fra ung alder har hun vært opptatt av aktivitet og trening, og har blant annet bakgrunn fra flere ulike danseretninger. Hun tok sin første yogautdanning i 2013 i Mexico, og har siden fortsatt å utdanne seg gjennom flere videreutdannelser og en rekke kurs. Line underviser først og fremst vinyasa flow som er en flytende og dansende yogastil, og lager kreative serier der pust og bevegelse blir knyttet sammen. Hun underviser på et godt og lett tilgjengelig språk.

LINE OM YOGA

Yoga betyr mye for meg på mange områder. I yogaen finner jeg gleden av å bevege meg, slik jeg også har funnet gjennom dans og annen trening. Det er en fantastisk følelse å flyte med pusten i en aktiv yogatime, og finne roen i en yintime. Yoga har lært meg mer om bevist bevegelse, og å lytte til meg selv. Det handler ikke om prestasjon, men om å lytte til egne behov, noe som har hjulpet meg å opprettholde en sunn og aktiv livsstil. Det er perfekt å kombinere yoga med andre treningsformer!

I tillegg til å lære å lytte til egen kropp, har jeg blitt bedre kjent med meg selv - både mine svake og sterke sider. Da jeg var ung slet jeg med mye sykdom. Gjennom yoga har jeg lært å akseptere og lære av det jeg var igjennom, og har funnet en måte jeg kan jobbe på en helhetlig og sunt med kroppen. Yoga er for meg en måte å ta ansvar for egen helse på.

I undervisningen min ønsker jeg å dele gleden jeg har funnet i yoga. Gleden av bevegelse, og gleden av en helhetlig og sunn praksis. Jeg ønsker også å vise at yoga kan være gøy! Jeg liker å undervise på en uhøytidelig måte, der det er rom for ikke å få alt til og der det er lov til å le. Jeg sprer på med utfordringer underveis, da jeg tror utfordringer i en yogapraksis kan lære oss noe om hvordan vi møter utfordringer i eget liv. De kan også lære oss å ta steget ut av komfortsonen, der virkelig endring finner sted. En typisk time med meg er full av utfordringer og forhåpentligvis en liten (eller stor) dose latter og smil.

Du kan også finne Line på Facabook.