En dypere opplevelse av glede

Viste du at evnen til å oppleve mer og dypere glede er en evne du kan tilegne deg? Det er en fysisk endring i hjernen, som skapes over tid, og disse meditasjonene kan hjelpe deg med nettopp det.

Her styrker vi rent fysisk de delene av hjernen som gir deg evnen til å være tilstede med og oppleve det som er godt i livet og hverdagen. Etter hvert som du bygger flere forbindelser inn mot disse områdene av hjernen, blir den fysisk kraftigere her og tilføres mer næring. Dette er en prosess som tar tid, så effekten av øvelsen vil være dypere for hver gang du gjør den.Det er flott å øke evnen sin til å føle på det som er godt og givende. Men ikke misforstå det dit hen at vi skal unngå å føle på det som foreløpig ikke oppleves som positivt. Det er viktig å være tilstede med hele følelses livet vårt. Å skulle gå rundt å være krampaktig positiv hele tiden er veldig nedtrykkende. Og å konstant prøve å dytte bort det vi ikke ønsker å føle på gir det bare mer makt over oss. En ubevisst tanke er en som kontrollerer livet vårt, fordi vi reagerer på den uten å kunne ta stilling til hva det er. Å prøve å ikke tenke på noe er faktisk en av de mest effektive måtene du kan holde fokuset ditt på det.

På denne måten kan du tviholde på det i årevis. Mens hvis vi bare tillater det å bevege seg gjennom oss, bli kjent med det og opplever hvordan det føles i kroppen, mens vi hviler bevisstheten inn mot støtten i underlaget og det enkle i øyeblikket. Så blir bevisstheten snart opptatt av noe annet og flakker videre.Vit at gjennom disse øvelsene øker du hjernens evne til å oppleve det som er godt og slå deg til ro med den vissheten. Fortsett å vende tilbake til meditasjonen og tillat hverdagen å utfolde seg naturlig. Over tid vil du oppleve endring og kanskje også bli litt glad i de følelsene du før har prøvd å unngå.
Her kan du se et lite utsnitt av de ulike klassene. Meld deg inn på Yogamatta.no for å se filmene i sin helhet.


Beskrivelse
Nivå: 1 | Varighet: 13 min

Nivå: 1 | Varighet: 17 min

Nivå: 1 | Varighet: 19 min